What I'm offering Moje Usluge

Svojim klijentima nudim širok spektar usluga u raznim pravcima. Neko misli da bi profesionalni fotograf trebao biti fokusiran na jednu vrstu fotografije, ali uz svoju praksu stekla sam dovoljno iskustva da se osjećam samouvjereno u nekoliko različitih pravaca.

Za početničke modele Lična sesija Za početničke modele
Ako ste početnički model i nemate dovoljno kvalitetan portfolio, onda je ova usluga za vas. Zajedno možemo stvoriti profesionalni photo book na kojem će vam svi pozavidjeti. Rad se odvija kako u studiju tako i u prirodi, ovisno o vašim željama.
Emocije zarobljene u vremenu Slikanje Vjenčanja Emocije zarobljene u vremenu
Brak je jedan od najvažnijih i najemotivnijih događaja u našem životu. Stoga bi odabiru fotografa u tu svrhu trebalo pristupiti vrlo odgovorno. Imam puno iskustva u radu na vjenčanjima i ništa mi ne nedostaje.Slike govore više o meni.
Zaljubljeni parovi Vaša ljubavna priča Zaljubljeni parovi
Ako želite sebi priuštiti neke zajedničke, a nezaboravne trenutke ovaj paket za jednu vašu dnevnu priču je idealan poklon.
Pomaže u prodaji nečega Komercijalne fotografije Pomaže u prodaji nečega
Ako govorimo o visokokvalitetnim promotivnim fotografijama, onda ne možete govoriti o uštedi, već tom pitanju morate pristupiti sa svom odgovornošću i ozbiljnošću. Neka moje profesionalne fotografije budu korak za vaš ulazak u svijet profesionalnog biznisa.

PREMA USPJEŠNIM PROJEKTIMA Nivo mojih vještina

79%
Lične sesije
83%
Ljubavne priče
95%
Vjenčanja i događanja
87%
Komercijalna fotografija

Moji kontakti i društvene mrežeKako me naći

    Nazad Na vrh
    Close Zoom
    Context Menu is disabled by theme settings.